De Vikingkamer

Ga op avontuur en red het dorp van de vikingen!

Spanning

2-8 personen

9+

%

Slagings-percentage

Stap in de stoere wereld van de vikingen

Madarson de verschrikkelijke heeft zijn huis verlaten om met zijn troepen het dorp te veroveren. Het schijnt dat hij zijn onverklaarbare kracht te danken heeft aan het zwaard van Ragnar. Ga op avontuur in zijn huis, vervul de opdracht en red het dorp van de bloeddorstige Vikingen!

Durf jij het aan?

Een machtig avontuur

De Vikingkamer is een zeer geschikte kamer voor beginnende spelers die graag kennis willen maken met het spelen van een escape room. Het slagingspercentage van deze kamer ligt dan ook iets hoger dan onze andere escape rooms. De Vikingkamer is, ondanks het spannende thema, geen enge kamer. Hij is dan ook zeer geschikt voor kinderen om te spelen onder begeleiding van een volwassene. De kamer is wel donker en bevat een aantal momenten die voor jongere spelers als spannend ervaren kunnen worden.

Toegankelijkheid

  • Het is voor rolstoel gebonden spelers of spelers die slecht ter been zijn helaas niet mogelijk om de Viking kamer te spelen.
  • Voor spelers met epilepsie is het mogelijk om flitsende lichteffecten uit te schakelen. Meld dit altijd vooraf bij de reservering.
  • In verwachting? In de Vikingkamer moet je intensieve bewegingen maken, zoals bijvoorbeeld bukken of kruipen. Er kan op verzoek een stoel in de kamer geplaatst worden.
  • De Vikingkamer kan ook door Engelstalige spelers gespeeld worden. Wel adviseren we om minimaal één Nederlandstalige speler in het gezelschap te hebben. De stukken verhaal die namelijk tijdens het spel worden verteld zijn namelijk alleen in het Nederlands beschikbaar. Deze zijn niet nodig om de puzzels op te lossen, maar dragen enkel bij aan de beleving.

Prijs van deze kamer

2 Personen 90,-
3 Personen 100,-
4 Personen 110,-
5 Personen 120,-
6 Personen 130,-
7 Personen 140,-
8 Personen 150,-
Extra kind 10,-

Vragen over de Vikingkamer

Is de kamer eng?

Ondanks het spannende thema is de Viking kamer niet eng. 

Is de kamer rolstoel toegankelijk of voor mensen die slecht ter been zijn?
Nee, de Viking kamer is helaas niet geschikt voor spelers die rolstoel gebonden zijn of slecht ter been zijn.
Is de kamer geschikt voor spelers met epilepsie?
In de Vikingkamer hebben we de mogelijkheid om de flitsende lichteffecten uit te schakelen. Geef dit bij de reservatie door als jullie hier gebruik van willen maken. 
Is de Viking kamer geschikt vanaf 9 jaar?

De Viking kamer kan, onder begeleiding van een volwassene, vanaf 9 jaar gespeeld worden. Vanwege een aantal spannende momenten raden we echter aan om de Viking kamer vanaf 10/ 11 jaar te spelen.