Magic & Mystery

Ontrafel de geheimen van het Magic Hotel en beleef de magie…

Spanning

2-8 personen

12+

%

Slagings-percentage

Een magisch avontuur

Jullie hebben een kamer gereserveerd in het Magic Hotel. Een prachtig hotel waar ooit een van de briljantste goochelaars Anthony Wonder regelmatig verbleef. De laatste weken is er echter niks meer van hem vernomen, hij lijkt spoorloos verdwenen te zijn… Ga op onderzoek uit, ontrafel de geheimen van Anthony en beleef de magie.

Reserveer je hotel bezoek

Een hotel vol geheimen…

Magic & Mysterie is een spannende kamer geschikt voor spelers van 12 jaar en ouder. De kamer bevat enkele schrikeffecten en is redelijk donker. Voor spelers jonger dan 12 jaar is het mogelijk om Magic & Mystery te spelen onder begeleiding van een volwassene. Voor kinderen hebben wij een speciale kinderversie ontwikkeld die een ander verhaal volgt dan de originele versie:

Magic Max verblijft in het Magic Hotel waar hij in het geheim al zijn nieuwe trucs oefent. Hij heeft laatst een nieuwe truc gekocht en wil deze graag uitproberen, alleen lijkt er steeds iets mis te gaan. Kunnen jullie hem helpen? Wie weet leren jullie zelf wel een beetje magie…

Met de kinderversie blijft de verlichting tijdens het spel aan en zijn de schrikeffecten uitgeschakeld. Een ideaal uitje voor een kinderfeestje of voor een eerste keer ontsnappen voor jonge spelers!

Toegankelijkheid

  • Spelers die slecht ter been of rolstoel gebonden zijn kunnen het Magic Hotel helaas niet betreden. We willen je aanraden om in dit geval een van onze andere kamers te bezoeken.
  • Voor spelers met epilepsie is het helaas niet mogelijk om flitsende lichteffecten uit te schakelen. Deze effecten zijn noodzakelijk tijdens het spel en dus nodig om puzzels op te kunnen lossen. We willen je aanraden om een van onze andere kamers te bezoeken.
  • In verwachting? In Magic & Mystery is er de mogelijkheid om te zitten tijdens het spel. Wel moet je in het Magic Hotel intensieve bewegingen maken. Houd hier rekening mee tijdens het reserveren.
  • Magic & Mystery is helaas nog niet beschikbaar voor Engelstalige spelers.

 

Prijs van deze kamer

2 Personen 90,-
3 Personen 100,-
4 Personen 110,-
5 Personen 120,-
6 Personen 130,-
7 Personen 140,-
8 Personen 150,-
Extra kind 10,-

Vragen over Magic & Mystery

Is deze kamer geschikt vanaf 9 jaar?

De kinderversie van deze kamer is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Is de kamer eng?

Magic & Mystery is een spannende kamer die door sommige spelers als eng ervaren kan worden. Dit komt vooral door een donkere setting en enkele schrikeffecten. We raden dan ook aan om deze escape room pas vanaf 16 jaar bij ons te spelen.

Is de kamer rolstoel toegankelijk of voor mensen die slecht ter been zijn?
Nee, Magic & Mystery is helaas niet geschikt voor spelers die rolstoel gebonden zijn of slecht ter been zijn.
Is de kamer geschikt voor spelers met epilepsie?

Nee, in Magic & Mystery is het helaas niet mogelijk om flitsende lichteffecten uit te schakelen. Dit heeft te maken met een aantal puzzels waarin het licht een grote rol speelt.

Wat is het verschil tussen de kinderversie en de normale versie?
De kinderversie vertelt een ander, kindvriendelijk verhaal over het Magic Hotel en goochelaar Magic Max. Daarnaast blijft het licht tijdens het gehele spel aan.