Outbreak

Red de wereld van het dodelijke virus!

Spanning

4-12 personen

12+

%

Slagings-percentage

Proefpersonen gezocht!

Het RMDZ virus houdt de samenleving in zijn greep. De overheidsinstanties zijn buiten raad en weten niet meer hoe ze dit snel verspreidende virus onder controle kunnen krijgen. Maar er is hoop! Professor Mondzer heeft na maanden rekenen, testen en brouwen de oplossing gevonden: het medicijn tegen het RMDZ virus! Nu is er nog één belangrijke stap voordat het medicijn de wereld kan redden! De Worldwide Health Protection Agency is op zoek naar heldhaftige proefpersonen die dit medicijn willen gaan testen. Red jij de wereld van dit virus?

Maak nu je testafspraak!

Het WHPA zoekt jou!

Outbreak is een kamer die oorspronkelijk te spelen was bij Epic Escape in Waalwijk. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze bijzondere escape room hebben we de professor en zijn lab een plekje gegeven bij This is Escape. Deze kamer bevat een groot aantal puzzels dat tegelijk opgelost kan worden en is daarom zeer geschikt voor grote groepen. Er kunnen maximaal 12 personen tegelijk het laboratorium van de professor betreden. Outbreak is ook geschikt voor jonge spelers! Het niveau van de puzzels ligt wat hoger, en daarom raden we ook aan om vanaf 12 jaar Outbreak onder begeleiding van een volwassene te spelen.

Toegankelijkheid

  • Spelers die slecht ter been of rolstoel gebonden zijn kunnen Outbreak helaas niet spelen. De kamer bevind zich namelijk op de eerste verdieping van ons pand die alleen per trap bereikbaar is. Daarnaast moet er tijdens het spel gekropen worden.
  • Voor spelers met epilepsie is het op dit moment helaas niet mogelijk om Outbreak te spelen. In de kamer zijn namelijk een aantal flitsende lichteffecten aanwezig die we momenteel nog niet tijdelijk uit kunnen schakelen.
  • Het is mogelijk om Outbreak te spelen als u in verwachting bent, tijdens het spel hoeven er geen intensieve bewegingen gemaakt te worden. Wel moet er tijdens het spel minimaal één keer gekropen worden. Op aanvraag kan er een stoel in de kamer geplaatst worden.
  • Outbreak kan momenteel nog niet in het Engels gespeeld worden. We werken momenteel aan een Engelse versie die we hopen in de toekomst aan te kunnen bieden.

Prijs van deze kamer

4 Personen 110,-
5 Personen 120,-
6 Personen 130,-
7 Personen 140,-
8 Personen 150,-
9 Personen 160,-
10 Personen 170,-
11 Personen 180,-
12 Personen 190,-

Vragen over Outbreak

Word ik echt ziek in de escape room?

Nee, je wordt niet besmet met het virus.

Is de kamer rolstoel toegankelijk of voor mensen die slecht ter been zijn?

Outbreak zit bij ons op de 1e verdieping die alleen toegangelijk is via de trap. Ook moet je in de kamer kruipen.  De kamer is dus helaas niet geschikt voor mensen met een rolstoel.

Is de kamer geschikt voor spelers met epilepsie?

In Outbreak zijn flitsende lichteffecten aanwezig. We werken zo snel mogelijk aan een aangepaste versie zodat ook spelers die last hebben van epilepsie Outbreak kunnen beleven!

Kan je outbreak met minder dan 4 personen spelen?

Het minimale aantal spelers voor Outbreak is 4 personen. Dit heeft te maken met de grootte van de escape room en het aantal puzzels wat tegelijk opgelost kan worden. Doordat er in Outbreak zoveel te doen is moet een kleine groep flink doorpuzzelen om deze kamer te halen. Mochten jullie de uitdaging toch aan willen gaan dan is dit zeker mogelijk! Vermeld tijdens het reserveren dat jullie met een kleinere groep zijn.

 

Let op: we kunnen helaas niet zorgen voor extra tijd! Jullie hebben dus ook met een kleinere groep een uur om te ontsnappen.

Is Outbreak geschikt vanaf 9 jaar?

Outbreak kan gespeeld worden door kinderen van 12 jaar. Vanaf 9 jaar kan dit onder begeleiding van een volwassene. De kamer is niet spannend, maar de puzzels zijn wel van een hoger niveau.