Het Museum

Lukt het jullie om binnen de tijd de roof te voltooien?

Spanning

2-8 personen

9+

%

Slagings-percentage

Een waardevol bezoek…

Een unieke kans: boek nu een exclusieve privé rondleiding in het museum der tijdvakken! Ontdek al het moois wat dit museum te bieden heeft, zoals de 109 karaats diamant die tijdelijk te bezichtigen is. Jullie rondleiding neemt echter een vreemde wending… Criminelen slepen jullie mee in de grootste juwelenroof van deze eeuw! Lukt het jullie om binnen de tijd deze roof te voltooien en te ontsnappen?

Durf jij het aan?

Een uur vol puzzelplezier!

Het museum is kamer is een echte puzzelkamer die zich bewezen heeft toch nog een flinke uitdaging te zijn voor zowel beginnende als ervaren spelers. Dit museum lijkt heel simpel en eenvoudig maar er schuilen meerdere geheimen tussen de kunstwerken. Het Museum is een lichte kamer die geen spannende elementen bevat en daarom zeer geschikt is voor jonge spelers. We adviseren wel, met betrekking tot de moeilijkheidsgraad van de puzzels, om het Museum met een begeleider te spelen die hulp kan dienen wanneer nodig.

Toegankelijkheid

  • Spelers die slecht ter been of rolstoel gebonden zijn kunnen zonder problemen het Museum spelen. We raden altijd wel aan om minimaal 1 persoon mee de kamer in te nemen die wel goed ter been is. In het museum is een bank aanwezig waar je tijdens het spel op plaats kan nemen.
  • Voor spelers met epilepsie is het mogelijk om flitsende lichteffecten uit te schakelen. Meld dit altijd vooraf bij de reservering.
  • In verwachting? In het Museum is een bank aanwezig waar je eventueel op plaats kan nemen tijdens het spel. Ook hoef je geen zware fysieke handelingen uit te voeren of intensieve bewegingen te maken.
  • Het Museum kan ook gespeeld worden door Engelstalige spelers. Alle puzzels kunnen zowel in het Engels als in het Nederlands opgelost worden. Geef dit vooraf bij de reservering door.

Prijs van deze kamer

2 Personen 90,-
3 Personen 100,-
4 Personen 110,-
5 Personen 120,-
6 Personen 130,-
7 Personen 140,-
8 Personen 150,-
Extra kind 10,-

Vragen over het museum

Is de kamer eng?

Nee, het museum is geen enge escape room.

Is de kamer geschikt voor spelers met epilepsie?

Ja, in het Museum zijn geen flitsende lichteffecten aanwezig. Geef dit bij de reservering altijd door zodat wij hiervan op de hoogte zijn.

Is de kamer rolstoel toegankelijk of voor mensen die slecht ter been zijn?

Ja, het Museum is geschikt voor zowel rolstoel gebonden spelers als mensen die slecht ter been zijn. In het Museum is een bank aanwezig waar gebruik van kan worden gemaakt.

Is het Museum geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar?

Het is zeker mogelijk om vanaf 9 jaar het Museum te spelen. Houd er wel rekening mee dat de puzzels in het Museum wel wat moeilijker zijn om op te lossen voor kinderen dan bijvoorbeeld Alice in Wonderland.