Veelgestelde vragen over escape rooms

Algemene escape room vragen

Wat is een escape room?

Een escape room is een kamer waarin je opgesloten wordt en moet zien te ontsnappen binnen de tijd door puzzels op te lossen. Je krijgt meestal 60 minuten de tijd om te ontsnappen. De puzzels zijn vaak goed verstopt en je zult logisch na moeten denken om alles te vinden te ontcijferen.

Is de escape room eng?

Onze kamer magic & mystery is een spannende kamer waar je van zou kunnen schrikken, maar zeker geen horror.
De andere kamers niet.

Kunnen wij bij jullie iets drinken?

Jazeker is dat mogelijk, alcohol helaas niet.

Hoe kan ik reserveren?

Via de website kun je onze escape room reserveren. Via het systeem zie je direct of de escape room beschikbaar is. Wil je een escape room reserveren binnen de komende 24 uur? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-10842091.

.

Kan ik ook terecht zonder reserveren?

Helaas kan je bij ons niet terecht zonder reserveren. Onze escape rooms gaan op afspraak en zitten vaak helemaal volgeboekt. Wil je op het laatste moment toch langskomen? Geef ons dan even een belletje op 06-10842091 om te kijken of er nog plaats is.

.

Hoe lang duurt een escape room?

Onze escape rooms duren maximaal 60 minuten, maar als jullie goed spelen kan het spel korter duren. Wij vragen wel 15 minuten vooraf aanwezig te zijn voor de speluitleg.

Waar kan ik parkeren?

Bij ons kun je gratis voor de deur parkeren.

Met hoeveel personen kunnen we in de escape room?

Bij onze escape rooms kun je maximaal met 8 personen tegelijk naar binnen. Wanneer de groep groter is dan 8 personen kun je alle 3 de kamers boeken waardoor je met 24 personen tegelijk kunt spelen.

Is de escape room geschikt voor groepen?

We kunnen groepen van maximaal 8 personen kwijt per kamer. Dit wil dus zeggen dat we groepen tot wel 24 personen kunnen verdelen over onze 3 kamers. Onze kamers zijn dus ook geschikt voor grote groepen voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes. Je moet als team werken om te ontsnappen dus het is ook nog eens goed voor de teambuilding!

Wat kost een escape room?

De kosten van een escape room zijn afhankelijk van het aantal personen en de kamer die je graag wil spelen. Wil je weten wat de kosten zijn als je bij ons langs komt? Kijk dan hier wat een escape room kost.

Hoe kunnen we betalen?

Bij ons betaal je op locatie contant of met pin.

Wat is de minimum leeftijd voor jullie escape room?

Vanaf 12 jaar kan de escape room zelfstandig gespeeld worden. Kinderen tussen de 8 en 12 jaar kunnen onder begeleiding van volwassenen sommige escape rooms spelen.

Is de escape room geschikt voor beginners?

Jazeker, spelers van elk niveau kunnen uit onze escape rooms ontsnappen. Ben je een beginner? Geef dat dan even aan bij je reservering of als je bij ons binnenkomt. Wij zorgen er dan voor dat je wat extra hints krijgt zodat je alsnog binnen de tijd kunt ontsnappen.

Kan ik een escape room doen als ik zwanger ben?

Een escape room doen als je zwanger bent is mogelijk. Je hoeft bij onze escape rooms geen extreme bewegingen of inspanningen te doen.

Kan ik jullie escape rooms ook met 2 personen doen?

Ja, onze escape rooms zijn prima te spelen met 2 personen. Dit is natuurlijk leuk voor koppels die graag samen escape rooms doen of als date. Dan leer je elkaar meteen kennen en weet je wat je aan elkaar hebt. Geen paniek, als het echt uit de hand loopt kunnen we jullie er altijd uit halen. 😉

Alice, escape out of Wonderland

Voor hoeveel personen is Alice geschikt?

De escape room ‘ Alice, escape out of wonderland ‘ is geschikt voor 2 t/m 8 personen.

Ik zie dat het een blacklight kamer is, is het dan donker?

Omdat alles in de kamer met neon gekleurd is, branden in de kamer alleen blacklight lampen. Uiteraard is het geen fel verlichte escape room , maar ook zeker niet donker. Je kunt alles in de kamer goed zien en daarom is deze kamer dan ook prima te spelen voor mensen met een leesbril. Benieuwd of het echt niet te donker is? Kijk dan de intro op youtube, of neem contact met ons op.

Is het thema niet kinderachtig? Is het geen vrouwen thema?

Zeker niet. De kamer is juist zeer geschikt voor volwassenen, zowel mannen als vrouwen.

Heeft het voordelen als ik het verhaal van Alice ken?

Nee hoor, de kamer is voor iedereen prima te spelen. Uiteraard zul je wel veel herkennen in de kamer als je het verhaal van Alice kent.

Het Museum

Voor hoeveel personen is het Museum geschikt?

Het Museum is geschikt voor 2 t/m 8 personen.

Ik zie een gemaskerde man op de foto. zijn er acteurs aanwezig?

In het museum zijn geen acteurs aanwezig.

Magic & Mystery

Is deze kamer ook geschikt vanaf 8 jaar?

Deze kamer is helaas enkel geschikt vanaf 16 jaar.