Alice, Escape out of Wonderland

Heb jij ooit wel eens afgevraagd hoe het is om Wonderland te betreden?

Spanning

2-8 personen

9+

%

Slagings-percentage

Betreed wonderland…

Alice is verdwenen en nodigt jullie uit om deze wondere wereld te bezoeken. Treed in de voetsporen van Alice, ontmoet de vreemdste figuren en laat het visuele spektakel op je afkomen in deze unieke met black light verlichte kamer. Een ervaring die je simpelweg moet beleven!

Kom jij Wonderland ontdekken?

Een kamer voor alle leeftijden

Alice in Wonderland is een kamer die origineel gemaakt is voor volwassen spelers, maar die ook zeer goed gespeeld kan worden door jonge spelers. Vanaf 9 jaar ben je onder begeleiding van een volwassene welkom om deze wondere wereld te bezoeken. Ondanks dat de escape room gemaakt is voor volwassenen merken we dat kinderen sommige puzzels zelfs makkelijker oplossen dan volwassen spelers. Door de kleurrijke schilderingen die met de blacklight lampen naar voren komen en de diverse puzzels is Alice in Wonderland een ideale kamer om te spelen met jonge puzzelaars!

Toegankelijkheid

  • Spelers die slecht ter been of rolstoel gebonden zijn kunnen zonder problemen Alice in Wonderland spelen. We raden altijd wel aan om minimaal 1 persoon mee de kamer in te nemen die wel goed ter been is. In Alice in Wonderland zijn stoelen aanwezig waar je tijdens het spel op plaats kan nemen.
  • Voor spelers met epilepsie is het mogelijk om flitsende lichteffecten uit te schakelen. Meld dit altijd vooraf bij de reservering.
  • In verwachting? In Alice in Wonderland zijn stoelen aanwezig waar je eventueel op plaats kan nemen tijdens het spel. Ook hoef je geen zware fysieke handelingen uit te voeren of intensieve bewegingen te maken.
  • Alice in Wonderland kan ook gespeeld worden door Engelstalige spelers. Alle puzzels kunnen zowel in het Engels als in het Nederlands opgelost worden. Wel adviseren we om minimaal één Nederlandstalige speler in het gezelschap te hebben. De stukken verhaal die tijdens het spel worden verteld zijn namelijk alleen in het Nederlands beschikbaar. Deze zijn niet nodig om de puzzels op te lossen, maar dragen enkel bij aan de beleving.

Prijs van deze kamer

2 Personen 90,-
3 Personen 100,-
4 Personen 110,-
5 Personen 120,-
6 Personen 130,-
7 Personen 140,-
8 Personen 150,-
Extra kind 10,-

Vragen over Alice

escape out of wonderland

Ik zie dat het een blacklight kamer is, is het dan donker?

 Alice in Wonderland is inderdaad een met blacklight verlichte kamer. Dit betekent dat wij met speciale lampen er voor zorgen dat neon kleuren extra goed naar voren komen. De kamer is dus inderdaad donker, maar is wel voldoende belicht om makkelijk te kunnen spelen. Deze kamer is dus ook prima te spelen voor mensen met een leesbril. We kunnen de hoeveelheid licht in de kamer helaas niet aanpassen.

Is deze kamer niet kinderachtig?

Zeker niet! Alice in Wonderland is oorspronkelijk ontworpen voor volwassen spelers. De puzzels blijken voor iedere speler nog steeds een uitdaging te zijn, ongeacht de leeftijd. Daarnaast is de kamer ingericht als een kamer voor alle leeftijden. Zowel volwassen speler als kind ervaart Alice in Wonderland als een uitdagende en bijzonder leuke escape room die je simpelweg een keer gespeeld moet hebben!

Moet ik het verhaal van Alice in Wonderland kennen voor ik kom spelen?

Nee, je hoeft voor het spelen het verhaal van Alice in Wonderland niet te kennen. Uiteraard zal je wel veel details in de kamer herkennen als je het verhaal kent.

Is de kamer eng?

Nee, Alice in Wonderland is geen enge kamer. Omdat de kamer donker is kan het door jonge kinderen wel als spannend worden ervaren.

Is de kamer geschikt voor spelers met epilepsie?

Ja, voor spelers met epilepsie hebben we de mogelijkheid om flitsende lichteffecten uit te zetten. We willen spelers met epilepsie vragen om dit door te geven bij de reservatie. Omdat al het licht in de kamer vanuit onze speciale blacklight lampen komt is het helaas niet mogelijk om de blacklight uit te zetten.

Is de kamer toegankelijk voor spelers die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn?

Ja, Alice in Wonderland is geschikt voor spelers die rolstoel gebonden zijn of slecht ter been zijn. Er zijn stoelen in de kamer aanwezig waar je eventueel op kan zitten.

Is deze kamer geschikt voor kinderen?

 Ja, Alice in Wonderland is een zeer geschikte escape room om met kinderen te spelen! We merken zelfs dat kinderen sommige puzzels sneller op lossen dan volwassen spelers. We adviseren wel om met kinderen een begeleider mee de kamer in te nemen.